PVC vrata

Materijal za proizvodnju PVC vrata je visoko otporan PVC (polivinilhlorid), sastavljen od više komponenti, razvijenih u skladu sa međunarodnim standardima. Jedan od najvažnijih faktora nesumnjivo je velika otpornost PVC-a na ultraljubičasto (UV) zračenje i na svaku vrstu vremenskih prilika. 

Ono što važi za izolatorsku sposobnost PVC prozora naravno važi i za vrata od ovog materijala. Zbog same čvrstine materijala i visokih statičkih osobina česta je upotreba PVC panela u izradi vrata.

PVC vrata prave se kao ulazna vrata u privatne kuće, lokale, garaže, prodavnice kao ulazna vrata u stambene zgrade itd. Koriste se i kao pregradna vrata između prostorija kao i pomoćna vrata za razne ostave i magacine. Ispune kod ulaznih vrata mogu biti od stakla, ukrasnih panela ili njihovom kombinacijom. Okovi  za PVC stolariju i sistemi zaključavanja PVC vrata su takođe u širokom spektru vrsta i nivoa  sigurnosti.

Uz terasna (balkonska) vrata možete izabrati PVC roletne i/ili PVC komarnik, kao i sve varijente stakala. Važno je napomenuti da samo pravilno konstruisana PVC vrata mogu zadovoljiti sve funkcijske namene i pored toga biti bitan estetski detalj vašeg doma. Zastupljenost  PVC stolarije je iz godine u godinu sve veća. Razlog za to su brojne pogodnosti koje ona nudi praćene niskom cenom i dobrim kvalitetom. Kao i PVC prozori i PVC vrata imaju važnu ulogu u toplotnoj i zvučnoj izolaciji.

Sa obzirom da su ulazna PVC vrata na vašem objektu primarni i najupadljiviji deo stolarije, samim tim i najpogodniji za neovlašćen ulaz neželjenih posetilaca. Iz tog razloga mi ulazna vrata pravimo sa posebnim bravama i sistemima zaključavanja koje onemogućuju lak ulaz u Vaš objekat.

Kontakt

Adresa: Klisina 9.

Nova 8, Batajnica

Tel: +381 646136002

Bobar Plast

© 2020

Sva prava zadržana