PVC stolarija

Kada je u pitanju vrsta materijala i izrada novih prozora, PVC vrata i prozori trenutno su najrasprostranjenija vrsta vrata i prozora na svetu. Za celokupni kvalitet prozora od presudnog je značaja kvaliteta i način izrade prozorskih profila. Što je profil prozora bolji, to je prozor efikasniji u pogledu toplotne izolacije, zvučne izolacije, zaštite od provale i protivpožarne zaštite.

PVC vrata i prozori su idealno resenje, smanjuju potrošnju energije tokom zagrevanja tokom zimskog doba i hlađenja tokom letnjeg vremena, imaju odličnu zvučnu izolaciju. Naša standardna boja je bela. Moguće je i da se spoljni deo prozora od PVC-a obloži aluminijumskim oblogama u bilo kojoj boji koju odabere investitor. Naša PVC vrata i prozori pružaju najbolja toplotna svojstva, uštedu energije i trajnost, što jasno pokazuju brojni završeni projekti u Srbiji. 

PVC prozori su trenutno najrasprostranjeniji u svetu kada je reč o materijalu u izradi novih prozora.

PVC vrata trebaju biti središnje mesto u bilo kojem domu, ali ono što je još važnije od onoga što se očekuje da pomogne u uštedi energije i sprečavanju prodora spoljašnje buke kao i zaštite od provale.

Kontakt

Adresa: Klisina 9.

Nova 8, Batajnica

Tel: +381 646136002

Bobar Plast

© 2020

Sva prava zadržana