Okov

SIEGENIA-AUBI

Veoma važan deo prozra je okov. Da bi se obezbedila dugotrajna upotreba stolarije izuzetno je važno ugraditi okov viskokog kvaliteta i izdržljivosti.

To je razlog zašto našu stolariju okivamo kvalitetnim nemačkim okovom „SIEGENIA-AUBI“ koji garantuje funkcionalnost, dugotrajnost i perfektno dihtovanje.

Ugradnjom ovog visokokvalitetnog okova PVC stolarija dobija neophodnu čvrstinu i potreban kvalitet mehanizama za otvaranje i zatvaranje elemenata stolarije

STUBLINA

Privatno preduzeće „Stublina“ d.o.o. je osnovano 1993. godine. Višegodišnjim iskustvom u proizvodnji, originalnim tehničkim rešenjima i prepoznatljivim modernim dizajnom njihovih proizvoda dostigli su lidersku poziciju u ovom delu Evrope. Njihov proizvodni program koji se proširuje iz godine u godinu predstavljaju artikli iz oblasti okova za aluminijumsku stolariju. Njega čine velike serije pogonskih ručica za prozore, kvake za vrata, spojnice za prozore, spojnice za vrata, brave, zasuni, okretni okovi, okretno-nagibni okovi, kao i cilindri za brave i katanci.

Kontakt

Adresa: Klisina 9.

Nova 8, Batajnica

Tel: +381 646136002

Bobar Plast

© 2020

Sva prava zadržana